PRAKTIJK INFORMATIE

Op vrijdagmiddag mijn spreekuur in het Kulturhus aan de Beeklaan 1, 7676 BC Westerhaar. Het is mogelijk hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak te maken.

Ik werk samen met scholen, kom bij mensen thuis, ook werk ik samen met een diëtiste, sportbegeleider, kinderfysiotherapeut in het programma ‘Cool2bfit’ (methodiek voor kinderen met overgewicht, www.cool2bfit.nl)


Gedragsproblemen - Opvoedingsvragen

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en jongeren met (gedrags) problemen en hun ouders en/of leraren die hierbij specifieke opvoedingsvragen hebben.


Schoolproblemen

Leer-en gedragsproblemen in school begeleid ik door alle partijen er bij te betrekken en op zoek te gaan naar een adequate aanpak.


Begeleiding

Elke begeleiding start met een uitgebreide intake, waarin onderzocht wordt waar de oorzaak van de problemen liggen. Vervolgens wordt in de begeleiding naar een oplossing voor het probleem gezocht. Ik werk volgens de multidisciplinaire richtlijnen.


Psychologisch onderzoek

Wanneer er na de intake nog veel vragen zijn rondom de oorzaak van het probleem van kinderen en de specifieke opvoedingsvragen die ze stellen aan hun omgeving, voer ik een psycho-diagnostisch onderzoek uit, voordat de daadwerkelijke begeleiding start.


Maatwerk

Naast bovengenoemde activiteiten is er maatwerk mogelijk wat betreft groepsactiviteiten: sociale vaardigheden training, oudercursussen, video-begeleidingen.


Verwijzing

Huisartsen, Bureau Jeugdzorg, GGZ en medisch specialisten kunnen naar mijn praktijk verwijzen, maar ook via scholen en paramedische beroepen kan verwezen worden. Er vindt na toestemming een terugkoppeling plaats naar de verwijzer.


Kosten en vergoeding

De kosten voor begeleiding zijn € 80 per uur. Deze kosten worden, afhankelijk van het pakket, vaak (gedeeltelijk) vergoed door de gemeente of ziektekostenverzekering. Hiervoor wordt een rekening verstuurd die dan gedeclareerd kan worden bij de zorgverzekeraar. Bij sommige zorgverzekeraars heb ik een contract.


Contact

Tel.: 0546-658680 (graag inspreken in voice-mail)

E-mail: jlensenbotter@hotmail.nl

website: www.jannielensen.nl


Dossiers, regels behandeling, klachtenregeling

De dossiers worden beschermd opgeborgen volgens de regels van het NIP en NVO (nip.nl, nvo.nl). Cliënten kunnen hun dossiers altijd inzien. Deze worden na 15 jaar vernietigd, of eerder op verzoek van de cliënt.

De behandeling vindt plaats volgens de regels van de WGBO. Klachten kunnen in eerste instantie het liefst persoonlijk aan mij gemeld worden, als er dan nog klachten zijn kunnen deze via de klachtenregeling van het NIP en NVO gemeld worden.


Copyright 2021| KVK 06084347 | Rabobank NL05RABO0324842198 | NL001345742B09 | BIG GZ 99058419025 | BIG Orthopedagoog Generalist 29058419031 | ABG Praktijk 9405554 | AGB Persoonlijk 94006004 | NIP 135724 | NVO 4388